1 Mayıs 2009 Cuma

Doruk Noktasına Ulaşmanın Yolları









Sevdiğiniz erkeği mutlu etmek için erojen bölgede dolaşırken dikkatli olunmalı:


• Dairesel hareketler yapınız.
• Mutlaka çok yavaş olun, çok hassas bir bölge, kendinizi kaptırıp biraz sertleşirseniz can yakabilir. Bu da konsantrasyonu dağıtır.
• Hemen sekse başlar başlamaz erojen bölgede gezinmeyin! İlk zamanlar partneriniz boşalmaya çok yaklaştığı anlarda başlayın. Giderek öne çekin zamanı.
• Kesinlikle sert bir tenle yapmayınız, onu zımparalıyormuş gibi olmasın. Kayganlaştırıcı veya o işlevi görebilecek kremler sürünüz. Ve asla elleriniz de buz gibi olmasın.
İlerleyen aşamalarda şayet partneriniz de alışmış ve size bu kadar özel bir deneyimi "birlikte" yaşayacak kadar güvenmiş olursa, ufak ufak penetrasyon turlarına da başlayabilirsiniz. Parmak uyarımı güzel ve doyurucu bir yöntemdir.


Önce kadının mutluluğu önemlidir...


• Eğer kadın olarak partnerinizle birlikteyken gerçek (vajinal) bir orgazm yaşamıyorsanız bu işe kesinlikle girişmeyin. Enerjisel anlamda tam bir "dişi" sıfatı kazanmayan (orgazmı tanımayan) kadınlarda, eril enerji ön plandadır.
• Siz farkında olmasanız da, çok içerden sizi domine eden, yıkıcı ve hırpalayıcı bir kaynakla beslenir var oluşunuz. Görünürde ne kadar yumuşak huylu, sevecen olursanız olun, orgazm olamıyorsanız o eril enerji etkisinden çıkamazsınız. Aynı şekilde eşiniz de sizin bu "domine" iç enerjinizden dolayı yalan yanlış bir şekilde "dişil" sürece girer. Çok tehlikeli bir ayrımdır bu.
• Eşinizi mutlu etmek istiyorsanız bile, önce kendi mutluluğunuzu sağlamalısınız. Aksi halde zaten aslında çok lezzetli bir yemeğin içine zehir karıştırmış gibi oluyorsunuz. Hiçbir işe yaramaz. Yarar sağlamadığı gibi bir de üstüne yıkıcı etki de yaratabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder